Inspirasjon

Landet vårt er fullt av klassiske eneboliger som er så vanlige at de er lette å glemme. Men hvert eneste vanlige hus har potensialet til å bli et ordentlig drømmehus. Med enkle midler kan du gi huset ditt et løft. Et nytt platetak for eksempel, litt ny farge eller hvorfor ikke en helt ny platefasade? La deg inspirere!

Inspirasjon for 50/60-talls hus

60-talls huset før og etter.

For minimalisten

60_from-to_mod-crop

For modernisten

60-talls huset før og etter.

For ekspresjonisten

Inspirasjon for 70-talls hus

70-talls hus før og etter.

For minimalisten

70-talls hus før og etter

For modernisten

70-talls hus før og etter

For ekspresjonisten

La oss hjelpe deg med ditt takprosjekt

La deg inspirere

Plannjas takprofiler er laget for å beskytte huset ditt mot kaldt snøvær, endeløse høststormer, regnfulle vårdager og varme sommerdager. Med andre ord er våre produkter tilpasset et nordisk klima og du kan enkelt finne et tak som passer perfekt til omgivelsene dine. 
c-plannja-trend-3

Klassiske profiler

c-plannja-flex-01

Takpanner

c-plannja-rws-pl15

Takrennesystem

Farger og belegg som matcher

Lyset og fargenes samspill gjør at farger ofte ser annerledes ut i forhold hverandre. Plannja Color System skaper nye muligheter til å leke med fargeskalaens likheter og kontraster.

asuntomessut-jyvaskyla-muurametalo-b2-w1920

Farger

Plannjas utvalg av farger kommer fra naturens egne fargepaletter og kobles til klassiske elementer som jord, vann, luft og brann. Plannja Colour System integrerer fargene naturlig, som en del av den estetiske helheten.

Les mer om farger

asuntomessut-jyvaskyla-muurametalo-b2-w1920

Belegg

Plannjas belegg har et bredt utvalg av farger å velge mellom, samtidig som beleggene gir lang og varig beskyttelse til takets overflate. Vi har fire forskjellige beleggsystemer:

Les mer om belegg
asuntomessut-jyvaskyla-muurametalo-b2-w1920

Materiale

Plannjas produkter finnes i flere ulike typer materiale. Her kan du lese mer om du ulike variantene våre og hva du må tenke på for å velge riktig i forhold til miljø og omgivelser. 

Les mer om materiale

Takprosjekter fra hverdagen

Alle hus forteller en historie: Om seg selv, om dem som skapte det, om tiden det ble bygget i og om dem som lever der. Å velge rett tak handler både om estetikk og om sikkerhet. Taket er husets absolutt viktigste fasade. Et godt tak er en forutsetning for et friskt og trygt hus.

La deg inspirere. Her får du tips og råd til oppussing og valg av nytt tak.

Annas sommerhus - fra idè til ferdig hus

Se miniserien «Anna & Filips sommerhus». Her får du et innblikk i prosessen til et ferdig sommerhus og valgene de måtte ta underveis. 

Del 1: Idèen om et hus | Del 2: Arkitekten forteller | Del 3: Blikkenslageren legger tak | Del 4: Huset er ferdig

Besøk takportalen

Et naturlig samlingspunkt hvor både privatpersoner og profesjonelle kan finne nyttig informasjon, produktnyheter og ikke minst bli inspirert. Velg blant filmer og bloggartikler.

God lesning!