En ordre. En leveranse. En faktura.

Plannja er husprodusentens komplette og markedsledende partner. Vi utvikler standard- og spesialprodukter i tynnplater av høy kvalitet; alt i fra blikk og beslag til tak, takavvanning og ventilasjonssystemer.

Trygt. Enkelt. Effektivt.

Vi jobber alltid med kundetilpassede, komplette pakker; fra effektiv ordrehåndtering til produksjon, forpakning og levering av monteringsklare kit.

Plannja er et selskap som jobber nært sine kunder, uansett marked. Det gjør vi med smart logistikk, omfattende lokalt distribusjonsnett og så nær produksjon som mulig. Produktutvikling og design skjer i akkurat det miljøet produktene våre skal fungere i, det nordiske klimaet.

 

Enkel ordrehåndtering

Vi lever etter konseptet en ordre - en leveranse - en faktura.
En ordre 
er alltid unik for kunden og inkluderer standard- og/eller kundetilpassede produkter med angitt leveringsadresse og dato.

Spesialtilpasset produksjon

Håndverk og moderne produksjon gjør oss markedsledende på spesialtilpasning. Plannja kan alltid utforme, produsere og levere etter din bestilling. Vi jobber gjerne utenfor standarden og alltid etter dine behov.

Komplette leveranser

Vi hjelper dere med alt dere trenger av tynnplater, tak og platedetaljer i én leveranse. Klart til montering. Vi tilpasser logistikken etter din produksjon og leverer komplett til både lager og byggeplass. Rett produkt på rett plass og til rett tid.

plannja-camp2018-anticon-coverall

Vår kunnskap. Din tilgang.

I Plannja har vi dyktige håndverkere, blikkenslagere, erfarne eksperter i industribygging, samt flere spesialister. Som kunde har du tilgang på markedsledende og spesialtilpassede produkter laget av tynnplater i stål eller aluminium, men like viktig; bred kompetanse og lang erfaring som partner og leverandør til husprodusenter og byggebransjen.

 

Store og pålitelige. Enkle og effektive.

Plannja er en av Europas ledende leverandører av tynnplateprodukter til byggemarkedet. Vi er store og pålitelige, men også nære og effektive. Hvordan har vi blitt det? Vi har utviklet oss gjennom lang tid, side om side med dyktige og helt ulike produsenter av hus og bygg. Vi har på den måten lært oss kundenes logistikkflyt, produksjon og behov ut og inn. I dag vet vi akkurat hvordan du som husprodusent vil ha det. Det nære samarbeidet vårt med husfabrikker og byggebransjen har lært oss å optimalisere prosessen på best mulig måte.