Underbara Clara – Nytt tak over hodet

Clara Lidström er skribent, forfatter, fotograf og ikke minst kvinnen bak en av Sveriges største blogger; UnderbaraClara. Nå har Clara lagt nytt tak på hjemmet sitt.

Clara har renovert sitt hus som er fra 1938. Det gjelder også utvendig detaljer, som valg av nytt tak og takrenner. Hun har bestemt hvilken stil hun ønsker på huset, og deretter valgt ut bestemte produkter for å få det resultatet hun ønsket. For å få drømmehuset valgte hun å bytte ut takstein til et platetak fra Plannja. Hun valgte takprofilen Plannja Trend i irrgrønt til hovedtaket - en perfekt farge til stilen hun var på jakt etter. Glassverandaen viser en båndtekket løsning med dobbelfals i skjøten og nydelige detaljer.

For at også takrennene skulle få en tidsriktig karakter valgte Clara skarprørsvinkler og -utkast til taket. Detaljene som kan føles små og ubetydelige har i stedet blitt det som nå gir huset sin karakter og løfter helhetsuttrykket.

«Jag är så himla glad över takomläggningen. Att aldrig mer ligga vaken under regniga nätter och fundera på om det kan börja rinna in vatten någonstans. Det gröna taket är dessutom lite som ett tjusigt smycke på huset!»

Les mer og se flere bilder på Claras egen blogg

Vi er glade for at Clara valgte våre Plannja produkter til sitt vakre hus og ikke minst for at hun kontaktet oss for et samarbeid etter at hun hadde bestemt seg for valg av tak til huset.