plannja-colour-loop-sp

Plannja fargeutvalg

Med Plannjas store fargeutvalg er det enkelt å skape en behagelig kontrast ut i fra arkitektur og omgivelsenes fargeskala. Fargene er inspirert av naturelementene jord, luft, vann og ild. Farger inspirert av naturen og blant markedets mest holdbare beskyttelsesbelegg gjør at du alltid kan være sikker på at våre produkter beskytter hjemmet ditt i mange år. 

Naturens egen palett

Vi ser det vi vet fra før, sier arkitekter og fargeeksperter. Hvert menneske oppfatter nemlig farger på sin egen måte, ikke minst utifra de referanser vi får fra naturen. Plannja Colour System kommer fra naturens egen palett. De gulaktige fargetonene kjenner vi for eksempel fra jord og sand.

 

Organisk inspirert fargeskala

Klorofyll-grønt gress, spirende trær, røde og gule høstløv, granbar, råtnende blad og kvister. Alle har de en organisk fellesnevner. I fargenes verden har de også mye felles i fargetonene. Plannja Colour System er et produkt- og fargeprogram inspirert av naturens forandringer gjennom de ulike årstidene.

 

Farger for kontraster

Lyset og fargenes samspill gjør at farger opptrer ulikt i forhold til hverandre. Et mørkt tak kan oppfattes som veldig svart mot en hvit fasade, men får ofte en mindre svarthet mot en mer fargerik fasade. Plannja Colour System skaper nye muligheter for spill med fargeskalaenes likheter og kontraster. Med markedets absolutt beste og mest robuste beskyttelse, Plannja Hard Coat, får dessuten fargene ekstra lang holdbarhet.

 

Plannja Fargeprogram

pdf, 282,3 KB

Farger som matcher huset