Om Plannja

Hele Nordens Tak

Med røtter i Norden og stål i hjertet, har Plannja foredlet tynnplateprodukter helt siden 1967. Vi designer, utvikler og produserer tak, fasadeelement og alt av tilbehør som kan heve verdi og komfort i byggene. Plannjas tak og takrenner i stål eller aluminium er spesielt utviklet for et nordisk klima, noe som betyr eksepsjonelt høy kvalitet i alle detaljer. Produktenes design og farge er nordisk, stilrene og skal framheve estetikken i bygningene.

Kvalitet og miljø

Prima jernmalm, en anelse kull og opp til en tredjedel gjenvunnet stål. Det er oppskriften på Plannjas stålplater. Stålet valses til tynnplater og formes vakkert for å beskytte og dekorere bygningers tak og fasader. En mannsalder senere kan platen demonteres og gjenvinnes opp til 100 %. Tynnplatenes kretsløp er i hjertet av Plannjas miljøarbeid. Utover det har vi blant annet begynt å erstatte tradisjonelle belegg med mer miljøtilpassede belegg som baserer seg på rapsolje.

En litt mer formell beskrivelse av Plannjas miljø og kvalitetsarbeide lyder slik: All produksjon har siden 1992 vært kvalitetsertifisert ihht. SS-EN ISO 900.1 (nåværende sertifikat ihht. ISO 9001:2008). Plannja har vært miljøsertifisert ihht. SS-EN ISO 14001:2004 siden 2004.
plannja-concept-cover

Verdier

I Plannja fokuserer vi på tre verdiområder mot kundene våre:

For det første skal vi fortsette å være den ledende takleverandøren i materialkategorien tynnplater i stål. For det andre skal vi utvikle og strekke oss etter de mest energieffektive løsningene innen rammene av miljøsertifiseringen vår. Og for det tredje skal kunderelasjonene våre preges av lokale og nære samarbeid. For å lykkes skal Plannjas engasjement kjennetegnes av fleksibilitet og enkelhet i alt vi gjør.

I Plannja har vi "Nærprodusert" som motto. Det skaper mange fordeler for både miljøet og for kundene våre. Produktutvikling og design skjer i samme miljø som produktene våre skal fungere i, det vil si et tøft nordisk klima. Vi har produksjon nær kundene våre med lager i Järnforsen, Landsbro, Oslo, Joutseno, Warszawa og Bacau. I tillegg har vi et omfattende lokalt distribusjonsett på alle markedene våre - der både privatpersoner og håndverkere kan kjøpe Plannjas komplette tak med alt tilbehør, beslag og sikkerhetsprodukter.

Plannjas visjon er å skape bedre bygninger gjennom helhetsløsninger basert på tynnplateprodukter og tilhørende verdiskapende tjenester.

Organisasjon

Plannja er et heleid datterselskap av SSAB, som er en verdensledende produsent av høyholdfast stål. SSAB tilbyr produkter, utviklet i nært samarbeid med kundene, for å skape en sterkere, lettere og mer bærekraftig verden. SSAB har produksjonsanlegg i Sverige og USA og ansatte i over 45 land. SSAB er notert på NASDAQ OMX Nordic, Stockholm. www.ssab.com

Plannjas hovedkontor ligger i Järnforsen i Småland. Vi har produksjon i Järnforsen og Landsbro i Sverige, Warszawa i Polen og Bacau i Romania. Vi har et eller flere salgskontorer i hvert land. Plannja har vært en del av Ruukki Construction, som er en divisjon innen SSAB (Svenskt Stål AB) siden 2014. SSAB-konsernet er et høyt spesialisert globalt stålfirma som utvikler stål. De har produksjonsanlegg i Sverige, Finland og USA. Ruukki Construction er en ledende europeisk leverandør av energieffektive bygg- og anleggsløsninger og produserer takprodukter for forbrukere og profesjonelle.

Plannja AS har salgskontor og lager i Oslo, samt en landsdekkende tilstedeværelse gjennom våre distriktssjefer som reiser rundt og følger opp forhandlerne våre over hele landet.

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss!

Telefonnummeret til vårt ordrekontor er 23 28 85 00. 
Vår ordinære telefontid er mandag til fredag kl 08.00 - 15.30

Forespørsler via e-post kan sendes til oslo@plannja.no

Besøksadresse:
Plannja AS
Østre Aker vei 219
0976 Oslo

Postadresse:
Postboks 6753 Etterstad
0609 Oslo