UnderbaraClara_Ett tak över-crop

Underbara Clara: Et tak over hodet

Clara Lidström er skribent, forfatter, fotograf og ikke minst kvinnen bak en av Sveriges største blogger; UnderbaraClara. Nå har Clara lagt nytt tak på hjemmet sitt.

Clara har lagt mye tanke og omsorg i renoveringen av hjemmet sitt, det gjelder også tak og takrenner. Hun bestemte seg for stil og ut ifra det gjort grundig gjennomtenkte valg for å oppnå ønsket resultat. Clara valgte å bytte bort teglstein med et platetak, for å, som hun selv sier, gjøre huset mer kaksete. Og jammen lykkes hun! Hun valgte takprofilen Plannja Trend i irrgrønt til hovedtaket - en perfekt farge til stilen hun var på jakt etter. Glassverandaen viser en båndtekket løsning med dobbelfals i skjøten og nydelige detaljer.

For at også takrennene skulle få en tidsriktig karakter valgte Clara skarprørsvinkler og -utkast til taket. Detaljene som kan føles små og ubetydelige har i stedet blitt det som nå gir huset sin karakter og løfter helhetsuttrykket.

«Jag är så himla glad över takomläggningen. Att aldrig mer ligga vaken under regniga nätter och fundera på om det kan börja rinna in vatten någonstans. Det gröna taket är dessutom lite som ett tjusigt smycke på huset!»

Les mer og se flere bilder på Claras egen blogg. 

Vi er glade for at Clara valgte våre Plannja-produkter til sitt vakre hus og ikke minst for at hun kontaktet oss for et samarbeid etter at hun hadde bestemt seg for valg av tak til huset.