spring-house-h

40 år med global testing i de hardeste værforhold

GreenCoat Logotype RGB-xs


Alle GreenCoat®-produkter har gjennomgått omfattende testing av UV-stabilitet og korrosjonsmotstand i autentiske utendørsmiljø. Alle produkter leveres med en heldekkende funksjons- og ytelsesgaranti. Det er en garanti i tilfelle korrosjon som rust og hvitrust, samt bleking og andre feil på finishen. 

GreenCoats® garantier baserer seg på 40 års erfaring fra SSABs akkrediterte testplasser utendørs. På vestkysten i Sverige og i Florida utsettes flere tusen paneler med belagt stål for tøffe klima-og værforhold året rundt. I testene inngår saltvann, snø, is, regn, skarpt sollys, høy luftfuktighet, vind og stormer. Dessuten gjennomgår GreenCoat® tester på steder som Arizona, Karibien, Kina, Australia og langs kysten av Frankrike.

GreenCoat®-produktene har blitt utviklet med kvalitet og miljøhensyn som grunnpilarer. De velutstyrte laboratoriene våre sikrer oss en ledende posisjon som kvalitetsprodusent av lakkert stål. Vi har i tillegg nære samarbeid med ledende universiteter og inistitutter for å ytterligere befeste en framtredende posisjon innenfor kvalitetsprodukter og holdbare belegningsystemer.

Krav og prøvemetoder følger den europeiske standarden EN 10 169 + A1. Stålmaterialet testes for å dokumentere dets mekaniske egenskaper. Kvalitetetskontrollene våre følger nasjonale og og internasjonale standarder og godkjennelser.

SSAB er sertifisert som bevis for at selskapet arbeider med et kvalitetssystem som oppfyller standarden ISO 9001.

Les mer.

Profiler og tilbehør for all slags vær