Materialer

Alle takproduktene og takrennesystemene våre har en grunnleggende beskyttelse mot korrosjon. I tillegg til denne rustbeskyttelsen har mange profiler også et fargebelegg som ytterligere øker beskyttelsen. Dette gjør at du kan være sikker på at produktene varer i mange år.

Stål

Plannjas stålplater er varmforsinket – en sikker måte å beskytte materialet mot korrosjon. I tillegg er platen dekket med et spesialutviklet fargebelegg som ytterligere øker beskyttelsen. 

Aluminium

Aluminiumprofilene våre har en enestående bestandighet mot salte og sure stoffer. Passer i kystmiljøer eller i industriområder der luften kan inneholde mer av salter og forurensninger.

Hvis det oppstår riper i aluminiumsplaten, dannes et nytt oksidlag umiddelbart på den eksponerte overflaten. Dette betyr at aluminium faktisk er selvhelbredende og alltid beskytter mot korroderende angrep.

Aluzink

Aluzink er en stålkjerne som beskyttes av en legering bestående av aluminium og zink, en effektiv måte å beskytte materialet på. Ofte brukes platen med naturlig design uten belegg, fordi den har et så unikt uttrykk.

Velg riktig materiale