Materiale

Alle tak- og takrennesystem har en grunnleggende beskyttelse mot korrosjon. I tillegg til denne rustbeskyttelsen har mange profiler også et fargebelegg som ytterligere øker beskyttelsen. Dette gjør at du kan være sikker på at produktene varer i mange år.

Stål

Våre stålplater er varmforsinket – en sikker måte å beskytte materialet mot korrosjon. I tillegg er platen dekket med et spesialutviklet fargebelegg som ytterligere øker beskyttelsen. 

Aluminium

Våre aluminiumprofiler er spesielt tilegnet mot salte og sure stoffer. Passer i kystmiljøer eller i industriområder der luften kan inneholde mer av salter og forurensninger.

Hvis det oppstår riper i aluminiumsplaten, dannes et nytt oksidlag umiddelbart på den eksponerte overflaten. Dette betyr at aluminium faktisk er selvhelbredende og alltid beskytter mot korroderende angrep.

Aluzink

Aluzink er en stålplate beskyttet av både aluminium og zink, en effektiv måte å beskytte materialet på. Ofte brukes platen med naturlig design uten belegg, fordi den har et så unikt uttrykk. Platene er likevel tilgjengelig i et bredt utvalg farger.

Velg riktig materiale