Belegg

Plannjas fargebelegg er svært viktige. Ikke bare fordi de gir deg et bredt utvalg av farger å velge mellom på taket, men også fordi beleggene gir ekstra beskyttelse til hjemmet ditt.

Vi har tre forskjellige beleggsystemer: 

Plannja Hard Coat

Et tak skal tåle snø, is, regn og brennende sol. Vårt belegg Plannja Hard Coat er utviklet med dette i tankene, og har derfor blitt et kvalitetsbegrep i byggeindustrien. Hard Coat er polyesterbasert med unike egenskaper som gir en svært hard og ripebestanding overflate. Til tross for at det er hardt, er Plannja Hard Coat kompatibel og kan håndtere alle bevegelser på taket. Plannja takrennesystem har en blank variant kalt Hard Coat Glossy.


Plannja GreenCoat BT

GreenCoat BT (biobasert teknologi) er en ny generasjon lakkert stålplate. Konseptet er patentert for organisk overflatebelegg. En vesentlig del av de konvensjonelle løsningsmidlene er erstattet av fornybare løsningsmidler produsert av naturlige oljer. Fra et miljømessig synspunkt er GreenCoat BT gunstig og fører til mindre karbondioksidbelastning i atmosfæren. I tillegg er belegget det eneste kromatfrie produktet utviklet for nordiske forhold.


Plannja Mica BT

Plannja Mica BT er et GreenCoat BT-belegg med en eksklusiv og strukturert overflate. Utviklet spesielt for å brukes på takprofiler med høye estetiske krav.


Plannja Polyester

Plannja Polyester er et standardisert og økonomisk fargesystem med gode egenskaper for glans og farge. Belegget består av to lag med en total tykkelse på 25 mm. Tilpasset tak- og fasadeprofiler.

Profiler og tilbehør for et nordisk klima