Fordeler platetak

Hvorfor velge platetak?

Platetak er ikke bare et sterkt materiale med lang levetid. Det er et av få materialer som kan resirkuleres flere ganger uten at det mister sine positive egenskaper. Fra et livssyklusperspektiv er platetak derfor en stor ressurs i bærekraftig utvikling.

 

Et naturlig valg

For at Plannja stålplater skal tåle et hardt klima brukes det varmforsinket stål på de fleste produkter. Med vårt unike utvalg fargebelegg får platene ekstra beskyttelse. Velg for eksempel det miljøvennlige belegget Plannja GreenCoat BT, et belegg som er basert på naturlige oljer som gir spesielt god beskyttelse mot vær og vind. 


Profiler og farger for alle

Plannjas takprofiler har et fleksibelt materiale som er lett å håndtere. Med farger inspirert av naturen og belegg som beskytter mot naturen kan du være sikker på å finne et tak som passer både deg, hjemmet ditt og omgivelsene. 


Holder i lengden

Stålplater er et fantastisk tak- og fasadematerial. Det har i flere hundre år blitt brukt for å beskytte alt fra kirker til låver mot hardt vær og nordisk klima. Allerede på 1800-tallet ble det lagt flere platetak som fortsatt holder hjemmene våre trygge den dag i dag. Et byggemateriale med lengre levetid skal man dermed lete lenge etter.


Ideelt materiale

For mange er den største fordelen med våre takprodukter at de er nesten helt vedlikeholdsfrie. Det kreves dermed lite innsats for å beskytte huset år etter år. En ekstra fordel er at våre takprofiler er uorganiske og dermed ikke binder fuktighet, noe som reduserer risikoen for fuktskader. Plannjas komplette tak i stål eller aluminium er med andre ord et ideelt valg når du vil ha tak- og takrennesystem som du kan stole på i mange år.
 

Fra takstein til platetak

Plannja gir taket ditt rett utseende og funksjon til rett pris. Å legge et Plannjatak er enkelt på grunn av den lave vekten som gjør at platene er lette å håndtere. Ved renovering kan noen av våre profiler også legges direkte på det gamle taket, noe som sparer både tid og penger.

OP Kouvola - Titus Verhe