Plannja og Ruukki Construction

Plannja og Ruukki har fusjonert – en ny, bedre service for kunder innen takbransjen.

SSAB´s Plannja og Ruukkis bygg og anleggsvirksomhet har fusjonert for å danne en ny divisjon – Ruukki Construction – for å betjene kunder innen bygg og anlegg. 
Les mer i pressemeldingen » 

Fortsetter som før

Sammenslåingen av Ruukki og Plannja har ingen direkte betydning for våre tjenester og produkter. Vi vil fortsette å betjene deg som vår kunde akkurat som tidligere. I tillegg beholdes selvfølgelig kontaktpersonene, kontraktene og ordrene uendret. På samme måte videreføres det gode samarbeidet og den høye kvaliteten på tjenestene våre.

Et av Eu-kommisjonenes konkurranse myndighetenes vilkår for fusjonen mellom SSAB og Rautaruukki, var at SSAB avhender Plannja Oy`s virksomhet i Finland. Dette innebærer at Plannja OY med produksjonsanlegg i Joutseno, samt lokale outlets og salgskontor kommer til å bli solgt ut til en trdjepart for å drive virksomheten videre i ny regi. Virksomheten påvires ikke av prosessen med forberedelsene inn for salget. Plannja OY`s virksomhet med salg, produksjon og leveranser fortsetter i følge gjeldene avtaler.

Stor fagkunnskap innen takbransjen

For huseiere og taktekkere produserer vi takprodukter under varemerkene til Plannja og Ruukki, som er tilgjengelig via det samme omfattende forhandlernettverket som tidligere. Takprodukter og -tjenester er også tilgjengelig via Ruukki Express og Plannja servicesteder.

Tak og takprodukter produseres ved 11 anlegg i Finland, Sverige, Estland, Polen, Russland, Ukraina og Romania.
Ruukki Construction, en divisjon i SSAB, er en internasjonal divisjon som leverer lokal service til kundene. I Ruukki Construction blir det ca. 3500 ansatte med hovedkontor i Helsinki, Finland.