Plannja Hard Coat

Med Plannja Hard Coat får Plannja-produktet ditt trygg og sterk beskyttelse i alle typer vær og miljøer. Faktum er at Plannja Hard Coat hører til byggmarkedets absolutt hardeste belegg. Her er våre harde fakta:

Hard ripebestandig overflate.

Plannja Hard Coats fremste egenskap er utmerket beskyttelse mot vær og vind og tidens tann. Det polyesterbaserte belegningssystemet har en svært hard og ripebestandig overflate.

Silkematt nyanse.

Det er jo ikke godt nok at stålplatene på tak og vegg holder i mange, lange år. Det må være vakkert også. Foruten utmerket beskyttelse, er Plannja Hard Coat også et estetisk valg med sin smakfullt silkematte og elegante overflate.

Lengre levetid.

Plannja Hard Coat for takpanner og profiler kommer i fargetykkelser 25-50 µm, avhengig av produktvalg. Dessuten har vi forsterket baksiden av alle produktene våre med grunnfarge, i tillegg til baksidebelegg. Dette gir ekstra beskyttelse og lengre levetid i krevende miljøer.

Godt feste på taket.

Taktekkere og blikkenslagere som tilbringer en stor del av dagen sin oppe på taket har oppdaget at den matte overflaten på Plannja Hard Coat er også av praktisk betydning. De får godt feste på takplaten, til og med ved dugg og fuktig vær og kan arbeide effektivt og med større sikkerhet.

Bedre miljø.

I Plannja arbeider vi aktivt for å forbedre produktene våre fra et miljøperspektiv. En polyesterbasert farge som Plannja Hard Coat er et miljøvennlig valg som er skånsomt mot og beskytter miljøet like bra som den beskytter Plannjaproduktene våre.